Блитц Тълпа


Флаш Моб или Блитц тълпа представлява спонтанно изглеждаща масова проява, която се случва на популярно публично място. тълпата може да танцува, да застине в поза…хората могат да се целуват, смеят…
За пръв път участвах на 25.09.2010.
Проявата беше организирана от танц фабрика . Танцувахме на Александър Платц. Хореографията беше лека, както се вижда на учебното видео. Мирея ми я показа половин час преди ивента, упражнихме я еднократно и хукнахме към метрото.
Деня беше особено хладен и дъждовен. Не се събра огромна тълпа. Танцувахме около двадесетина човека и народа около световния часовник се държеше на осезаема дистанция от танцуващите. Не се получи зараждане на всеобща радостна вълна. Минувачите просто спряха за момент, гледаха, ръкопляскаха и продължиха.
Все пак беше интересно и пак ще се вкюча в Блитц Тълпа случка. Мисля си че много ще й ходи на София Денс Уиик да има по една такава случка седмицата преди и седмицата след събитието.

Advertisements
Публикувано на движение, добри практики и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

2 Responses to Блитц Тълпа

  1. Lora каза:

    Съгласна, съм. Още повече, че все повече стават хората, които ходят на училищата за различни танци преди началото на седмицата. И танцуват ли танцуват в Борисовата….

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s